古来から権威の象徴とされてきた日本刀。厳選された鋼を幾重にも折り重ね鍛え上げた刃心は最高の切れ味と輝きを放ち魂が宿ると伝えられています。日本の和包丁とはまさに日本刀の流れを引き継いだ世界に誇れる芸術品でもあります。細部に渡る仕上げのクオリティーは上質な包Tを作り出す職人のプライドでもあり先代より脈々と受け継がれてきた伝承の技でもあります。世界に類をみない独自の形状を持つ和包丁は魚や野菜など異なった食材を切る為に生み出された刃物であり繊細な日本料理には欠かす事の出来ない包丁です。600年の歴史を持つ堺刃物の伝統を守り続ける堺孝行ブランドをぜひ一度お手にとり世界に誇れる匠の技に触れて頂く事をスタッフー同願っております。 Japanese swords have been a status symbol from ancient times. The core blade is forged by folding selected steel many times and features supreme sharpness and brilliance; it is has been said that the human soul dwells in the sword.Japanese knives are actually works of art descended from Japanese swords, and we proudly present them to the world. The quality of meticulous workmanship represents the pride of masters who create quality knives, and the quality is ensured by traditional skills that have been continuously inherited from their predecessors. Japanese knives have their own unprecedented shapes and are without parallel in the world as knives created for cutting different foods, including fishes and vegetables, and are vital for delicate apanese dishes. All of our staff members wish that you would pick up the Sakai Takayuki brand products which maintain the traditional skills of Sakai's Japanese knives and demonstrate the skills of world class masters.
古来から権威の象徴とされてきた日本刀。厳選された鋼を幾重にも折り重ね鍛え上げた刃心は最高の切れ味と輝きを放ち魂が宿ると伝えられています。日本の和包丁とはまさに日本刀の流れを引き継いだ世界に誇れる芸術品でもあります。細部に渡る仕上げのクオリティーは上質な包Tを作り出す職人のプライドでもあり先代より脈々と受け継がれてきた伝承の技でもあります。世界に類をみない独自の形状を持つ和包丁は魚や野菜など異なった食材を切る為に生み出された刃物であり繊細な日本料理には欠かす事の出来ない包丁です。600年の歴史を持つ堺刃物の伝統を守り続ける堺孝行ブランドをぜひ一度お手にとり世界に誇れる匠の技に触れて頂く事をスタッフー同願っております。
Japanese swords have been a status symbol from ancient times. The core blade is forged by folding selected steel many times and features supreme sharpness and brilliance; it is has been said that the human soul dwells in the sword.Japanese knives are actually works of art descended from Japanese swords, and we proudly present them to the world. The quality of meticulous workmanship represents the pride of masters who create quality knives, and the quality is ensured by traditional skills that have been continuously inherited from their predecessors. Japanese knives have their own unprecedented shapes and are without parallel in the world as knives created for cutting different foods, including fishes and vegetables, and are vital for delicate apanese dishes. All of our staff members wish that you would pick up the Sakai Takayuki brand products which maintain the traditional skills of Sakai's Japanese knives and demonstrate the skills of world class masters.
お祭り・イベント機器の激安販売
◆関連ジャンル
厨房用品 › 料理道具 › 包丁・砥石・まな板 › 包丁 堺孝行●商品名:堺孝行 青二鋼鏡面 相出刃包丁 22.5cm●刃渡:225mm●銘:堺孝行青鏡●柄:水牛六角半丸●青二鋼の包丁の表(平の部分)を鏡のように磨いて、錆や汚れが付きにくいようにしました。●伝統工芸士:富樫憲治作●伝統工芸士・富樫憲治について●昭和22年3月16日生まれで、1996年通産大臣指定の鍛冶職人の伝統工芸士に認定される。19歳からこの道に入り現在に至る。堺、古来からある伝統手法を守り続けるという信念を持つ。
◆関連ジャンル
厨房用品 › 料理道具 › 包丁・砥石・まな板 › 包丁 堺孝行
【2018PO】
569400 直送 代引不可・他メーカー同梱不可 兼松作 青二鋼 出刃庖丁 24cm|測定器・工具のイーデンキ
包丁 出刃包丁 【 堺孝行 霞研水牛柄 出刃 300mm 】 白三鋼 名入れ 堺包丁 出刃 堺打刃物 和包丁 贈り物 プレゼント ラッピング 青木刃物製作所|SHIGEMASA
堺 孝行 シェフシリーズ 銀三鋼 出刃包丁 - 240mm|清助刃物
関兼常 本匠 兼正 Gシリーズ 霞研 水牛口付 朴柄 和包丁 相出刃 G-38|工具屋「まいど!」
【實光】實光 堺實光 紋鍛 出刃庖丁 片刃 27cm|あきばお~支店
TKG 遠藤商事 堺實光 特製霞 出刃(片刃) 30cm 34390 AZT6113 7-0282-1413|KanamonoYaSan KYS
TKG 遠藤商事 堺實光 紋鍛 出刃庖丁(片刃) 22.5cm AZT1707 7-0281-0307|KanamonoYaSan KYS
EM34912 正広作 本焼 出刃 195 【ポイント10倍】【キャンセル不可】|iDECA 店
正本 本霞(玉白鋼)本出刃庖丁 24cm KS2024(代引不可)【送料無料】|リコメン堂
【ふるさと納税】三輪刃物工場 出刃包丁 1本|岡山県新見市
TKG 遠藤商事 堺實光 紋鍛 出刃庖丁(片刃) 24cm AZT1708 7-0281-0308|KanamonoYaSan KYS
出刃 正本 本霞玉白鋼 KS 2022 225mm|厨房卸問屋 名調
堺實光 紋鍛(青二鋼)出刃 24cm[ 和包丁 出刃包丁 出刃 包丁 ナイフ 片刃 240mm : ].【 堺實光 】|キッチンガーデン