古来から権威の象徴とされてきた日本刀。厳選された鋼を幾重にも折り重ね鍛え上げた刃心は最高の切れ味と輝きを放ち魂が宿ると伝えられています。日本の和包丁とはまさに日本刀の流れを引き継いだ世界に誇れる芸術品でもあります。細部に渡る仕上げのクオリティーは上質な包Tを作り出す職人のプライドでもあり先代より脈々と受け継がれてきた伝承の技でもあります。世界に類をみない独自の形状を持つ和包丁は魚や野菜など異なった食材を切る為に生み出された刃物であり繊細な日本料理には欠かす事の出来ない包丁です。600年の歴史を持つ堺刃物の伝統を守り続ける堺孝行ブランドをぜひ一度お手にとり世界に誇れる匠の技に触れて頂く事をスタッフー同願っております。 Japanese swords have been a status symbol from ancient times. The core blade is forged by folding selected steel many times and features supreme sharpness and brilliance; it is has been said that the human soul dwells in the sword.Japanese knives are actually works of art descended from Japanese swords, and we proudly present them to the world. The quality of meticulous workmanship represents the pride of masters who create quality knives, and the quality is ensured by traditional skills that have been continuously inherited from their predecessors. Japanese knives have their own unprecedented shapes and are without parallel in the world as knives created for cutting different foods, including fishes and vegetables, and are vital for delicate apanese dishes. All of our staff members wish that you would pick up the Sakai Takayuki brand products which maintain the traditional skills of Sakai's Japanese knives and demonstrate the skills of world class masters.
古来から権威の象徴とされてきた日本刀。厳選された鋼を幾重にも折り重ね鍛え上げた刃心は最高の切れ味と輝きを放ち魂が宿ると伝えられています。日本の和包丁とはまさに日本刀の流れを引き継いだ世界に誇れる芸術品でもあります。細部に渡る仕上げのクオリティーは上質な包Tを作り出す職人のプライドでもあり先代より脈々と受け継がれてきた伝承の技でもあります。世界に類をみない独自の形状を持つ和包丁は魚や野菜など異なった食材を切る為に生み出された刃物であり繊細な日本料理には欠かす事の出来ない包丁です。600年の歴史を持つ堺刃物の伝統を守り続ける堺孝行ブランドをぜひ一度お手にとり世界に誇れる匠の技に触れて頂く事をスタッフー同願っております。
Japanese swords have been a status symbol from ancient times. The core blade is forged by folding selected steel many times and features supreme sharpness and brilliance; it is has been said that the human soul dwells in the sword.Japanese knives are actually works of art descended from Japanese swords, and we proudly present them to the world. The quality of meticulous workmanship represents the pride of masters who create quality knives, and the quality is ensured by traditional skills that have been continuously inherited from their predecessors. Japanese knives have their own unprecedented shapes and are without parallel in the world as knives created for cutting different foods, including fishes and vegetables, and are vital for delicate apanese dishes. All of our staff members wish that you would pick up the Sakai Takayuki brand products which maintain the traditional skills of Sakai's Japanese knives and demonstrate the skills of world class masters.
●サビに強く切れ味の鋭いスウェーデン鋼を日本伝統の和式スタイルで洋風片刃にアレンジした堺孝行オリジナルの包丁です。刺身や肉、野菜の細工など様々なシーンでお使い頂けます。
●材質:ボーラーウッデホルム特殊鋼 サビに強い
●柄:POM樹脂TypeIデザートアイアンウッド
※商品画像はイメージです。複数掲載写真も、商品は単品販売です。予めご了承下さい。
※商品の外観写真は、製造時期により、実物とは細部が異なる場合がございます。予めご了承下さい。
※色違い、寸法違いなども商品画像には含まれている事がございますが、全て別売です。ご購入の際は、必ず商品名及び商品の仕様内容をご確認下さい。
※原則弊社では、お客様都合(※色違い、寸法違い、イメージ違い等)での返品交換はお断りしております。ご注文の際は、予めご了承下さい。
柳刃庖丁 本霞・玉白鋼 正本 30cm|ダイニングマート
【未定】EBM:紋鍛(青二鋼) 刺身(柳刃) 36cm 5863600|イチネンネット
源泉正 [IZUMIMASA]青鋼十六層鍛 柳刃包丁 330mm/ 朴八角柄|堺高級料理包丁 源泉正 松尾刃物
TKG 遠藤商事 SA佐文 青鋼 柳刃 36cm ASB44036 7-0279-1205|工具屋「まいど!」
正本総本店 Masamoto 銀燦鋼 柳刃刺身庖丁 包丁 GS0427 刃長270mm|ダイレクトコム ~ProTool館~
包丁 刺身包丁 【 堺孝行 白虎 正夫 270mm 鞘付き 】 白一鋼 名入れ 堺包丁 堺打刃物 刺身 和包丁 贈り物 プレゼント ラッピング 青木刃物製作所|SHIGEMASA
正本 本霞・玉白鋼 柳刃刺身庖丁 36cm【刺し身 包丁販 魚包丁 柳包丁柳刃包丁刺身包丁 料理包丁 有名な包丁 オススメ 刺身包丁 料理人 プロ寿司包丁 一生もの包丁 柳刀包丁 長い包丁 引き切り 和包丁】【メイチョー】|開業プロ メイチョー
飛燕 焔 紅蓮 (片刃) 刃渡り:300mm 【厨房館】|業務用厨房機器の飲食店厨房館
酔心 イノックス本焼和庖丁 柳刃 27cm 45004【和包丁 柳刃 正夫 有名な包丁 オススメ 刺身包丁 料理人 プロ寿司包丁 一生もの包丁 柳刀包丁 長い包丁 引き切り 和包丁】【ECJ】|ホームセンターのEC・ジャングル
酔心 イノックス本焼和庖丁 うす引 33cm 45096【和包丁 和庖丁】 【庖丁 切れ味 関連品 和包丁 和庖丁 業務用】【ECJ】|ホームセンターのEC・ジャングル
包丁 柳刃包丁 【 堺孝行 焔 紅蓮 片刃 玄武 300mm 】 青二鋼 名入れ 堺包丁 刺身 柳刃 堺打刃物 和包丁 贈り物 プレゼント ラッピング 青木刃物製作所|SHIGEMASA
正本 霞・玉白鋼 柳刃刺身庖刀 330mm KK0433 CHKD0105|WADA TOKI