古来から権威の象徴とされてきた日本刀。厳選された鋼を幾重にも折り重ね鍛え上げた刃心は最高の切れ味と輝きを放ち魂が宿ると伝えられています。日本の和包丁とはまさに日本刀の流れを引き継いだ世界に誇れる芸術品でもあります。細部に渡る仕上げのクオリティーは上質な包Tを作り出す職人のプライドでもあり先代より脈々と受け継がれてきた伝承の技でもあります。世界に類をみない独自の形状を持つ和包丁は魚や野菜など異なった食材を切る為に生み出された刃物であり繊細な日本料理には欠かす事の出来ない包丁です。600年の歴史を持つ堺刃物の伝統を守り続ける堺孝行ブランドをぜひ一度お手にとり世界に誇れる匠の技に触れて頂く事をスタッフー同願っております。 Japanese swords have been a status symbol from ancient times. The core blade is forged by folding selected steel many times and features supreme sharpness and brilliance; it is has been said that the human soul dwells in the sword.Japanese knives are actually works of art descended from Japanese swords, and we proudly present them to the world. The quality of meticulous workmanship represents the pride of masters who create quality knives, and the quality is ensured by traditional skills that have been continuously inherited from their predecessors. Japanese knives have their own unprecedented shapes and are without parallel in the world as knives created for cutting different foods, including fishes and vegetables, and are vital for delicate apanese dishes. All of our staff members wish that you would pick up the Sakai Takayuki brand products which maintain the traditional skills of Sakai's Japanese knives and demonstrate the skills of world class masters.
古来から権威の象徴とされてきた日本刀。厳選された鋼を幾重にも折り重ね鍛え上げた刃心は最高の切れ味と輝きを放ち魂が宿ると伝えられています。日本の和包丁とはまさに日本刀の流れを引き継いだ世界に誇れる芸術品でもあります。細部に渡る仕上げのクオリティーは上質な包Tを作り出す職人のプライドでもあり先代より脈々と受け継がれてきた伝承の技でもあります。世界に類をみない独自の形状を持つ和包丁は魚や野菜など異なった食材を切る為に生み出された刃物であり繊細な日本料理には欠かす事の出来ない包丁です。600年の歴史を持つ堺刃物の伝統を守り続ける堺孝行ブランドをぜひ一度お手にとり世界に誇れる匠の技に触れて頂く事をスタッフー同願っております。
Japanese swords have been a status symbol from ancient times. The core blade is forged by folding selected steel many times and features supreme sharpness and brilliance; it is has been said that the human soul dwells in the sword.Japanese knives are actually works of art descended from Japanese swords, and we proudly present them to the world. The quality of meticulous workmanship represents the pride of masters who create quality knives, and the quality is ensured by traditional skills that have been continuously inherited from their predecessors. Japanese knives have their own unprecedented shapes and are without parallel in the world as knives created for cutting different foods, including fishes and vegetables, and are vital for delicate apanese dishes. All of our staff members wish that you would pick up the Sakai Takayuki brand products which maintain the traditional skills of Sakai's Japanese knives and demonstrate the skills of world class masters.
お祭り・イベント機器の激安販売
【2018PO】
佑成 ZDP4 鏡面仕上げ 柳刃包丁 イチイ柄 - 270mm|清助刃物
【ふるさと納税】刀匠が丹精込めて仕上げた切味抜群 柳刃包丁(刃渡240mm) 特製 伝統 工芸<039-012_5>|大分県杵築市
【ふるさと納税】山形打刃物 鎚目牛刀 刃渡り 210mm FY23-698|山形県山形市
【送料無料】堺實光 紋鍛 刺身庖丁 片刃 39cm AZT1507|Webby
【中古】【極美品】玄海正國 龍米雄 向米雄 柳刃包丁 尺一 本焼 平鏡面 名入 鞘付 λA4025-2L3C|アキバ流通プラス店
【30個セット】【1ケース分】貝印 関孫六 匠創 刺身 240mm(1個)×30個セット 1ケース分【正規品】【k】【ご注文後発送までに2週間前後頂戴する場合がございます】|ソレイユ店
【中古】【美品】堺打刃物 祥太郎作 柳刃包丁 尺 本焼 外箱付 λA4936-2L3A|アキバ流通プラス店
斬月型 白虎 (白一鋼) (黒石目サヤ・ピン付) 刃渡り:360mm 【ECJ】|ホームセンターのEC・ジャングル
包丁 柳刃包丁 【 堺孝行 銀龍 剣型柳刃 飛燕型 300mm 鞘付き 】 SW鋼 ステンレス 名入れ 堺包丁 堺打刃物 刺身 和包丁 贈り物 プレゼント ラッピング 青木刃物製作所|SHIGEMASA
SA佐文 本焼鏡面仕上 ふぐ引 木製サヤ 27cm【和包丁 刺身包丁 和庖丁 フグ引包丁 てっさ包丁 業務用】【ECJ】|ホームセンターのEC・ジャングル