古来から権威の象徴とされてきた日本刀。厳選された鋼を幾重にも折り重ね鍛え上げた刃心は最高の切れ味と輝きを放ち魂が宿ると伝えられています。日本の和包丁とはまさに日本刀の流れを引き継いだ世界に誇れる芸術品でもあります。細部に渡る仕上げのクオリティーは上質な包Tを作り出す職人のプライドでもあり先代より脈々と受け継がれてきた伝承の技でもあります。世界に類をみない独自の形状を持つ和包丁は魚や野菜など異なった食材を切る為に生み出された刃物であり繊細な日本料理には欠かす事の出来ない包丁です。600年の歴史を持つ堺刃物の伝統を守り続ける堺孝行ブランドをぜひ一度お手にとり世界に誇れる匠の技に触れて頂く事をスタッフー同願っております。 Japanese swords have been a status symbol from ancient times. The core blade is forged by folding selected steel many times and features supreme sharpness and brilliance; it is has been said that the human soul dwells in the sword.Japanese knives are actually works of art descended from Japanese swords, and we proudly present them to the world. The quality of meticulous workmanship represents the pride of masters who create quality knives, and the quality is ensured by traditional skills that have been continuously inherited from their predecessors. Japanese knives have their own unprecedented shapes and are without parallel in the world as knives created for cutting different foods, including fishes and vegetables, and are vital for delicate apanese dishes. All of our staff members wish that you would pick up the Sakai Takayuki brand products which maintain the traditional skills of Sakai's Japanese knives and demonstrate the skills of world class masters.
古来から権威の象徴とされてきた日本刀。厳選された鋼を幾重にも折り重ね鍛え上げた刃心は最高の切れ味と輝きを放ち魂が宿ると伝えられています。日本の和包丁とはまさに日本刀の流れを引き継いだ世界に誇れる芸術品でもあります。細部に渡る仕上げのクオリティーは上質な包Tを作り出す職人のプライドでもあり先代より脈々と受け継がれてきた伝承の技でもあります。世界に類をみない独自の形状を持つ和包丁は魚や野菜など異なった食材を切る為に生み出された刃物であり繊細な日本料理には欠かす事の出来ない包丁です。600年の歴史を持つ堺刃物の伝統を守り続ける堺孝行ブランドをぜひ一度お手にとり世界に誇れる匠の技に触れて頂く事をスタッフー同願っております。
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【店内全品ポイント5倍~10倍】堺實光 匠練銀三 和牛刀 両刃 30cm37637 AZT4305|neut PLOTS
【店内全品ポイント5倍~10倍】堺實光 紋鍛 鎌薄刃庖丁 片刃 22.5CM AZT1805|neut PLOTS
【店内全品ポイント10倍】酔心 イノックス本焼和庖丁 和筋引 24cm45087 ASI5801|neut kitchen
黒崎 優 閃光 R2/SG2 鎚目 筋引包丁 和包丁 240mm 紫檀 (口輪:黒合板)柄|清助刃物
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【店内全品ポイント10倍】堺實光 上作 刺身 片刃 33cm17555 AZT2205|neut kitchen
【店内全品ポイント10倍】遠藤商事 SA佐文 銀三鏡面仕上 蛸引 33cm 【品番】ASB39033|neut kitchen
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【店内全品ポイント10倍】堺孝行 シェフ和庖丁 銀三鋼 正夫 33cm 【品番】ASE01006|neut kitchen
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