古来から権威の象徴とされてきた日本刀。厳選された鋼を幾重にも折り重ね鍛え上げた刃心は最高の切れ味と輝きを放ち魂が宿ると伝えられています。日本の和包丁とはまさに日本刀の流れを引き継いだ世界に誇れる芸術品でもあります。細部に渡る仕上げのクオリティーは上質な包Tを作り出す職人のプライドでもあり先代より脈々と受け継がれてきた伝承の技でもあります。世界に類をみない独自の形状を持つ和包丁は魚や野菜など異なった食材を切る為に生み出された刃物であり繊細な日本料理には欠かす事の出来ない包丁です。600年の歴史を持つ堺刃物の伝統を守り続ける堺孝行ブランドをぜひ一度お手にとり世界に誇れる匠の技に触れて頂く事をスタッフー同願っております。 Japanese swords have been a status symbol from ancient times. The core blade is forged by folding selected steel many times and features supreme sharpness and brilliance; it is has been said that the human soul dwells in the sword.Japanese knives are actually works of art descended from Japanese swords, and we proudly present them to the world. The quality of meticulous workmanship represents the pride of masters who create quality knives, and the quality is ensured by traditional skills that have been continuously inherited from their predecessors. Japanese knives have their own unprecedented shapes and are without parallel in the world as knives created for cutting different foods, including fishes and vegetables, and are vital for delicate apanese dishes. All of our staff members wish that you would pick up the Sakai Takayuki brand products which maintain the traditional skills of Sakai's Japanese knives and demonstrate the skills of world class masters.
古来から権威の象徴とされてきた日本刀。厳選された鋼を幾重にも折り重ね鍛え上げた刃心は最高の切れ味と輝きを放ち魂が宿ると伝えられています。日本の和包丁とはまさに日本刀の流れを引き継いだ世界に誇れる芸術品でもあります。細部に渡る仕上げのクオリティーは上質な包Tを作り出す職人のプライドでもあり先代より脈々と受け継がれてきた伝承の技でもあります。世界に類をみない独自の形状を持つ和包丁は魚や野菜など異なった食材を切る為に生み出された刃物であり繊細な日本料理には欠かす事の出来ない包丁です。600年の歴史を持つ堺刃物の伝統を守り続ける堺孝行ブランドをぜひ一度お手にとり世界に誇れる匠の技に触れて頂く事をスタッフー同願っております。
Japanese swords have been a status symbol from ancient times. The core blade is forged by folding selected steel many times and features supreme sharpness and brilliance; it is has been said that the human soul dwells in the sword.Japanese knives are actually works of art descended from Japanese swords, and we proudly present them to the world. The quality of meticulous workmanship represents the pride of masters who create quality knives, and the quality is ensured by traditional skills that have been continuously inherited from their predecessors. Japanese knives have their own unprecedented shapes and are without parallel in the world as knives created for cutting different foods, including fishes and vegetables, and are vital for delicate apanese dishes. All of our staff members wish that you would pick up the Sakai Takayuki brand products which maintain the traditional skills of Sakai's Japanese knives and demonstrate the skills of world class masters.
●錆びに強いSW 鋼を本焼に仕上げた切れ味するどい刺身包丁で堺の研ぎ職人が1 本1 本丁寧に研ぎ上げています。
●材質:SW鋼 サビに強い
●柄:黒檀八角ステン輪人工大理石
※商品画像はイメージです。複数掲載写真も、商品は単品販売です。予めご了承下さい。
※商品の外観写真は、製造時期により、実物とは細部が異なる場合がございます。予めご了承下さい。
※色違い、寸法違いなども商品画像には含まれている事がございますが、全て別売です。ご購入の際は、必ず商品名及び商品の仕様内容をご確認下さい。
※原則弊社では、お客様都合(※色違い、寸法違い、イメージ違い等)での返品交換はお断りしております。ご注文の際は、予めご了承下さい。
F-929 藤次郎 まぐろ切(木サヤ付) 760mm 白紙鋼シリーズ (樹脂桂柄) 【受注生産】【F929 まぐろ切包丁 まぐろ切り 鮪 Tojiro 藤寅作】|昭和のレトロ金物屋 関口国吉商店
堺 孝行 本焼 V金10号 龍の彫刻入り 剣型柳刃包丁 和包丁 300mm タガヤサン柄 鞘付き|清助刃物
包丁 蛸引包丁 【 堺孝行 シェフ和包丁 蛸引 360mm 】 銀三鋼 名入れ 刺身 たこ 蛸引き 堺包丁 堺打刃物 和包丁 贈り物 プレゼント ラッピング 青木刃物製作所|SHIGEMASA
紫 電(銀三鋼)先丸蛸引(木箱入り) 300mm【 和包丁 蛸引 刺身包丁 サビにくい鋼(木箱入り) 】|厨房卸問屋 名調
包丁 ふぐ引 1尺1寸 330mm 安来白二鋼 堺孝行 特上鏡面 水牛六角半丸柄 日本製 和包丁|一心刃物
「源昭忠」青鋼DX16層柳刃300|e刃物.com店
堺 孝行 銀龍 本焼 スウェーデン鋼 鏡面仕上げ 柳刃包丁 270mm 黒檀柄 鞘付き|清助刃物
名匠 誠貴作 田中誠貴 田中一之刃物製作所 ダマスカス 先丸 柳刃 尺 300mm 本黒檀八角柄 人気鍛冶 包丁 播州三木刃物|ごちそうナイフ店
剣型柳刃(飛燕型) 銀龍SW鋼本焼 (黒石目サヤ・ピン付) 刃渡り:300mm 【メイチョー】|開業プロ メイチョー
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