古来から権威の象徴とされてきた日本刀。厳選された鋼を幾重にも折り重ね鍛え上げた刃心は最高の切れ味と輝きを放ち魂が宿ると伝えられています。日本の和包丁とはまさに日本刀の流れを引き継いだ世界に誇れる芸術品でもあります。細部に渡る仕上げのクオリティーは上質な包Tを作り出す職人のプライドでもあり先代より脈々と受け継がれてきた伝承の技でもあります。世界に類をみない独自の形状を持つ和包丁は魚や野菜など異なった食材を切る為に生み出された刃物であり繊細な日本料理には欠かす事の出来ない包丁です。600年の歴史を持つ堺刃物の伝統を守り続ける堺孝行ブランドをぜひ一度お手にとり世界に誇れる匠の技に触れて頂く事をスタッフー同願っております。 Japanese swords have been a status symbol from ancient times. The core blade is forged by folding selected steel many times and features supreme sharpness and brilliance; it is has been said that the human soul dwells in the sword.Japanese knives are actually works of art descended from Japanese swords, and we proudly present them to the world. The quality of meticulous workmanship represents the pride of masters who create quality knives, and the quality is ensured by traditional skills that have been continuously inherited from their predecessors. Japanese knives have their own unprecedented shapes and are without parallel in the world as knives created for cutting different foods, including fishes and vegetables, and are vital for delicate apanese dishes. All of our staff members wish that you would pick up the Sakai Takayuki brand products which maintain the traditional skills of Sakai's Japanese knives and demonstrate the skills of world class masters.
古来から権威の象徴とされてきた日本刀。厳選された鋼を幾重にも折り重ね鍛え上げた刃心は最高の切れ味と輝きを放ち魂が宿ると伝えられています。日本の和包丁とはまさに日本刀の流れを引き継いだ世界に誇れる芸術品でもあります。細部に渡る仕上げのクオリティーは上質な包Tを作り出す職人のプライドでもあり先代より脈々と受け継がれてきた伝承の技でもあります。世界に類をみない独自の形状を持つ和包丁は魚や野菜など異なった食材を切る為に生み出された刃物であり繊細な日本料理には欠かす事の出来ない包丁です。600年の歴史を持つ堺刃物の伝統を守り続ける堺孝行ブランドをぜひ一度お手にとり世界に誇れる匠の技に触れて頂く事をスタッフー同願っております。
Japanese swords have been a status symbol from ancient times. The core blade is forged by folding selected steel many times and features supreme sharpness and brilliance; it is has been said that the human soul dwells in the sword.Japanese knives are actually works of art descended from Japanese swords, and we proudly present them to the world. The quality of meticulous workmanship represents the pride of masters who create quality knives, and the quality is ensured by traditional skills that have been continuously inherited from their predecessors. Japanese knives have their own unprecedented shapes and are without parallel in the world as knives created for cutting different foods, including fishes and vegetables, and are vital for delicate apanese dishes. All of our staff members wish that you would pick up the Sakai Takayuki brand products which maintain the traditional skills of Sakai's Japanese knives and demonstrate the skills of world class masters.
●総火造りの本焼鏡面包丁に日本のシンボルでもある富士山を浮かび上がらせた芸術的なシリーズです。
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堺 孝行 玄武 本焼 白ニ鋼 先丸柳刃包丁 300mm 両側リング付き黒檀柄 鞘付き|清助刃物
包丁 柳刃包丁 【 堺孝行 銀魂 本焼 正夫 330mm 】 銀三鋼 ステンレス 名入れ 堺包丁 刺身 柳刃 堺打刃物 和包丁 贈り物 プレゼント ラッピング 青木刃物製作所|SHIGEMASA
正本 本焼・玉青鋼 柳刃刺身庖刀 390mm HA0439 (鏡面仕上) CHKB0206|WADA TOKI
正本 本焼・玉青鋼 タコ引刺身庖刀 300mm HA0130 (鏡面仕上) CHKB0103|WADA TOKI
堺孝行包丁凜華・銀三鏡面先丸蛸引390mm漆塗りサヤ付 即納|包丁専門店 研匠 光三郎
黒崎 優 青ニ鋼 鏡面仕上げ 柳刃包丁 和包丁 270mm 黒檀(両側水牛リング付き)柄|清助刃物
黒崎 優 青ニ鋼 鏡面仕上げ 柳刃包丁 和包丁 300mm 花梨(両側水牛リング付き)柄 鞘付き|清助刃物
先丸正夫 富嶽 刃渡り:300mm|厨房卸問屋 名調
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